18 dekkingen ter veiling voor het goede doel

18 dekkingen ter veiling voor het goede doel

0 132

Dekkingen van 18 spring- en dressuurhengsten prijken op de veilinglijst van Indoor de Bergen, waaronder van niemand minder dan Cornet Obolensky en Tangelo van de Zuuthoeve. De organisatie biedt dit jaar vol trots een record aantal dekkingen ter veiling aan. Zowel kwalitatief als kwantitatief is er een indrukwekkende opstelling van verervers genen waarop geboden kan worden.

Er is veel keuze voor de merrie eigenaren die op zondag 20 november een bezoek brengen aan het springevenement in Wanroij. Dekkingen van hengsten die zelf en samen met hun nakomelingen op het allerhoogste internationale niveau presteren komen onder de hamer, naast een collectie van aankomende toptalenten die tot de allerbeste van hun jaargang horen.

“We bieden dit jaar meer dekkingen dan ooit aan. Zo kunnen nog meer geïnteresseerden voor een faire prijs een dekking kopen bij Indoor de Bergen”, vertelt de voorzitter Wim Verhagen. “Wij zijn de hengsteneigenaren en hengstenstations zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van een dekking. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan het mogelijk maken van ons concours. Dit is een hele mooie samenwerkingsvorm waarbij fokkerij en sport hand in hand gaan”.

Net zoals in  voorgaande jaren zal een deel van de opbrengsten van de veiling geschonken worden aan een goed doel. De organisatie zal een keuze maken uit partijen die in eerdere edities al een een donatie kregen, te weten: het KWF, de Stichting Alzheimer Nederland, Kika en Stop Hersentumoren. 

De 29ste editie van Indoor de Bergen vindt plaats van 16 tot en met 20 november in Wanroij.

Klik hier voor de volledige lijst met dekkingen.

Bron: Persbericht Indoor Bergen

Foto: Remco Veurink 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 17)

Reacties