Spannende wedstrijden bij Polo Club Midden-Nederland

Spannende wedstrijden bij Polo Club Midden-Nederland

polo
Polo
Afgelopen weekend werd de derde Polo & Country Fair gehouden op het terrein van Stal Lozeman. Polo Club Midden-Nederland is het hele jaar actief met lessen en trainingen, maar 1 keer per jaar wordt het publiek uitgenodigd om te komen kijken naar deze bijzondere sport.

Laatste minuut

Op zaterdag stond er een zeer gevarieerde Country Fair met tientallen tenten en kraampjes en aanvullende activiteiten als Birdlive met uilen en roofvogels, Stichting Kind te Paard met spelletjes en pony’s en de zogenaamde ranjakoe van Unive Dichtbij. Het publiek miste misschien de kraampjes op zondag, maar genoot van twee zeer spannende polowedstrijden die beide pas in de laatste minuten beslist werden. En daar kwam het uiteindelijk voor.  De toeschouwers zaten op het puntje van hun strobaal terwijl de speaker de actie op het veld toelichtte.

Welverdiende rust

Teamsponsors Land Rover, Nederland.FM en Covebo waren terecht zeer tevreden over de prestaties van hun teams. Hoofdsponsor Rabobank had een extra mooi jaar met de overwinning van het Rabobank Polo Team.

Na de wedstrijden zijn alle pollen weer ingetrapt bij de zogenaamde treading-in en de paarden gaan op welverdiende rust tot het volgende poloseizoen. Dat volgende seizoen begint weer in mei.
Bron: persbericht Polo Club Midden Nederland
Foto: Polosports

Reacties