Moederdag: een cadeautje voor je moeder en een cadeautje voor jezelf

Moederdag: een cadeautje voor je moeder en een cadeautje voor jezelf

ponytail&Co

Soms heb je wel eens dat je denkt, dat is leuk bedacht én mooi uitgevoerd. Zo ook toen de Hoefslagredactie de superleuke, trendy en mooie sieraden van Ponytail&Co zag. Tijd voor een leuke actie. Zeker met de Moederdag op komst, waar we natuurlijk allemaal nog een origineel cadeautje voor zoeken. We bedachten een win win situatie:  Iedereen die nu een abonnement op Hoefslag afsluit krijgt een cadeaubon van  Ponytail&Co sieraden cadeau t.w.v. € 16,95. Je kan het beide aan je moeder geven, maarre je kan ook het ene lekker voor jezelf houden en het andere aan je moeder geven. Mooie actie toch?

Specialiteit

Nog even verder over de sieraden van Pontytail&Co. Twee ‘passievolle vrouwen’ bedachten Ponytail&Co in 2017. De een heeft een achtergrond als product-developer, de ander is grafisch designer. “We stelden vast dat er maar weinig leuke merken zijn die sieraden voor paardenliefhebbers maken,” vertelt één van hen. “En deze sieraden zijn vaak heel duur, of juist van heel slechte kwaliteit.” De twee vriendinnen merkten dat er geen merken zijn die zich volledig op het thema ‘paarden’ focussen. “En daar ligt onze specialiteit.” De sieraden van Ponytail&Co zijn gemaakt van RVS. “Daardoor zijn ze heel sterk. Zilver is mooi, maar heel zacht, dus je hebt er snel krassen op. Het RVS dat wij gebruiken is bovendien de beste variant, namelijk chirurgisch staal. Daardoor is de kans op allergische reacties nihil.”

Trends

De twee vriendinnen gaan in het ontwerp van de sieraden bovendien met de trends mee. “Het uitgangspunt was een minimalistische vormgeving. Sinds december hebben we een tweede collectie gelanceerd om de eerste aan te vullen. Door het gebruik van steentjes voegen we meer glamour toe. Met heel veel nuance overigens.”

ponytail&Co

Ook custom made

“Onze prijzen beginnen bij € 9,95 tot zo’n 45 euro. Dat zijn ook leuke cadeautjes, we merken dat onze sieraden veel worden weggegeven.” Ponytail&Co ontwerpt naast sieraden voor de eigen doelgroep ook ‘custom made’ sieraden voor bedrijven. “Voor de Diamond Edition van Jumping Amsterdam hebben we een jubileumbroche ontworpen. Voor Kep Italia ontwikkelden we een armbandje dat hun klanten bij de aankoop van een helm cadeau krijgen.”

Keuze

Ieder product van Ponytail&Co is verkrijgbaar in staal, een plating van roségoud of een laagje 18-karaats goud. “We vinden het leuk dat klanten steeds zelf een keuze kunnen maken.” Maak nu kennis met de sieraden van Ponytail&Co en neem of geef een abonnement op Hoefslag Magazine. Je krijgt dan 30% korting op je abonnement èn een cadeaubon van Ponytail&Co t.w.v. €16,95.

Vergelijkbare artikelen

Reacties