Shanna Baars nieuwe amazone Keikovanck PP

Shanna Baars nieuwe amazone Keikovanck PP

0 462
Shanna Baars
Shanna Baars - Don Camillo du Bois CDI Exloo 2017 © DigiShots

Dressuuramazone Shanna Baars is de nieuwe trotse, eigenaresse van Keikovanck PP (Johnson x Munchhausen x Donnerhall). Op de Facebookpagina van Dressuurstal van Baalen en Baars zelf werd het heugelijke nieuws vandaag medegedeeld.

Keikovanck PP

De ruin is gefokt door Stal Poppelaars en is nu vier jaar. Hij is sinds het voorjaar 2018 aangereden en getraind door Dressuurstal Van Balen. Als hengst is Keikovanck PP nog aangewezen voor het KWPN-verrichtingsonderzoek. Coach Coby van van Baalen was al eerder verantwoordelijk voor een succesvolle koppeling tussen Farzana en Shanna Baars. Ook dit maal is het van Baalen geweest die Keikovanck PP heeft gematched aan Shanna.

Het eerste juniorenjaar

De Johnson x Munchhausen x Donnerhall zoon zal onder het zadel van Baars verder gereden worden. Baars die momenteel nog bezig is met haar eerste juniorenjaar, zal de komende periode echter vooral gericht zijn op haar topmerrie Farzana. Afgelopen weekeind behaalde ze nog een mooie vierde plaats tijdens de laatste Greenpoint-Kostendrukkers Cup. Tevens behaalde ze tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen in Ermelo dit jaar nog brons bij de junioren.

Bron: Facebook
Foto: Digishots

Reacties