Schop onder de kont levert Margot Timmermans 70%+ score op in GP

Schop onder de kont levert Margot Timmermans 70%+ score op in GP

margo timmermans
Margot Timmermans - Catch Me © DigiShots

Margot Timmermans voerde zondag de Grand Prix van Velddriel aan met Catch Me (v. Dreamcatcher). Het was een kleine rubriek met drie combinaties, maar de score van 70,44% was wel één om trots op te zijn.

“Ik heb mezelf een schop onder de kont gegeven na Tolbert en nu lukte het wel”, reageert Timmermans blij.

Kleuter

“In Tolbert moest ik de eerste dag de baan in na een hoosbui en de baan stond helemaal onder water. Catch liep er toch nog braaf doorheen. De tweede dag moest ik hem meer achter de vodden aanzitten, zodat hij er zelf iets meer energie in zou steken. Thuis lukt alles prima, maar in de proef kan hij dan echt denken ‘de groeten’. Toen ik de video terug keek dacht ik echt “Margot wat zit je te doen. Wat een kleuter”, vertelt ze verder.

Video

“Ik heb geen trainer, dus ik train altijd met de video en dan kan ik soms echt gefrustreerd raken van mezelf na afloop. Soms zo erg dat ik de video niet meer afkijk. Nu dus ook. Ik heb mezelf daarna een schop onder de kont gegeven en ben heel consequent gaan trainen voor Velddriel. De oefeningen kan hij met gemak, maar je moet hem wel motiveren om dat stukje extra te geven. In Velddriel lukte dat heel goed. Ik ben zo blij met hoe hij liep en zo’n score geeft me weer moed. Ik moet gewoon streng voor mezelf blijven”, besluit ze gemotiveerd.

Bron: De Hoefslag

Reacties