Schoolmaster Don Remo is op zoek naar een jeugd dressuurruiter die met...

Schoolmaster Don Remo is op zoek naar een jeugd dressuurruiter die met hem wil scoren

Don Remo is dé ultieme schoolmaster om mee te scoren foto Picturepure

De online veiling van Dutch Dressage Stars gaat vandaag om 12.00 uur van start. In de collectie zijn weer drie fantastische dressuurpaarden opgenomen, waar Don Remo er één van is. Deze bijzonder knappe 13-jarige ruin is dé ultieme schoolmaster.

Veelbelovende piaffe- en passagetour

Don Remo heeft al veel wedstrijdervaring tot op Lichte Tour-niveau. Hij heeft een top karakter en is door iedereen na te rijden. Naast ruimscharende appuyementen en kwaliteitsvolle galopchangementen, laat hij ook een veelbelovende piaffe- en passagetour zien. Don Remo is het ideale paard om mee te scoren bij de junioren, young riders en de U25!

Nicognito; halfbroer van Grand Prix-paard Florentina van Charlotte Dujardin

Nigonito is een aansprekende driejarige ruin van de hengst Incognito en absoluut een talent voor de toekomst. Hij heeft veel bloed en veel go, maar is heel goed te bewerken. Nicognito is een halfbroer van de talenvolle merrie Florentina van Charlotte Dujardin. Na een zeer succesvolle periode in de Lichte Tour maakte de combinatie afgelopen weekend een veelbelovend debuut in de Grand Prix in Hartpury.

Blikvanger Nassau Prince

Nassau Prince is een prachtige driejarige hengst met een super karakter. Hij heeft veel schakelvermogen en kwaliteit in beweging. Hij zou goed tot zijn recht komen in de jonge dressuurpaarden competities. Nassau Prince is een halfbroer van Leonidas (v. Trafalgar) die als driejarige één van de hoogtepunten was op de Equine Elite veiling en al wist te winnen in de Subli cup selecties.

Registreren

Om mee te kunnen bieden op deze drie fantastische paarden dien je je te registreren. Dat kan heel eenvoudig en simpel via de registratiepagina van Dutch Dressage Stars. Commissionairs ontvangen 10% commissie bij aankoop.
Let op: de veiling loopt af op zaterdag 17 april vanaf 20.00 uur.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Dutch Dressage Stars ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Van Olst Sales, Veulenveiling Borculo, Excellent Dressage Sales (EDS) en Paardenveilingonline.

 

 

Reacties