Schlagerkoning Gabalier zorgt voor feest in Hagen

Schlagerkoning Gabalier zorgt voor feest in Hagen

0 222
Foto van een feest

De Oostenrijkse schlagermuzikant Andreas Gabalier trad gisteravond op tijdens CDI Hagen Horses and Dreams, maar hij kwam niet alleen zingen. Ter ere van ‘Horse & Dreams meets Austria’ bood hij de jonge amazone Sarah-Denise Fink een paard aan.

Ongebruikelijke locatie

Dat zie je niet vaak, een optreden van Andreas Gabalier, Oostenrijkse ‘Volks-Rock’n’Roller’ en schlagerster tijdens een paardenconcours. Met perfect gestylde haren, zonnebril en zijn bekende liedjes zong hij zijn liedjes niet alleen voor ruiters en amazones, maar ook voor veel van zijn eigen fans. Mensen hadden uren gereden om het optreden van hun idool te bekijken. Meestal staan zij in een concertzaal, maar deze locatie was even wat anders.

Naam aangepast

Voor het concert werd bekend dat Andres Gabalier de Oostenrijkse en jonge amazone Sarah-Denise Fink gaat ondersteunen ter ere van ‘Horse & Dreams meets Austria’. Paul Schockemöhle en Ullrich Kasselmann hebben het perfecte paard voor haar gevonden, en gaven de Chacco Blue dochter aan Fink, maar eerst werd de naam van het paard een beetje aangepast.

‘Volks-Rock’n’Roller’

‘We zijn enthousiast om dit paard aan Sarah aan te bieden om haar verder in haar carrière te helpen en we kijken ernaar uit om de ‘Volks-Rock’n’Roller’ in competities te zien verschijnen’, zei Gabalier. Fink reageerde met de woorden: ‘Natuurlijk ben ik enorm blij en dankbaar met deze kans, het is een bijzonder paard. Dit geeft mij een enorme motivatie en ik ga alles geven samen met Hulopalu-Chaspara.’

Bekijk hieronder de video van Horses & Dreams.

Bron: Eurodressage
Foto: Shutterstock

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 21)

 

Reacties