Sanne Voets zet kroon op het werk in Mannheim

Sanne Voets zet kroon op het werk in Mannheim

Sanne Voets, Demantur
Sanne Voets en Demantur (foto: DigiShots)

Para-amazone Sanne Voets kan tevreden terugblikken op haar deelname aan het CPEDI3* in Mannheim. Nadat ze de afgelopen dagen twee tweede plaatsen bij elkaar wist te rijden, won ze vandaag de kür op muziek in de Grade IV.

Ruime overwinning in kür

Voets kreeg voor haar proef met haar tienjarige ruin Demantur N.O.P. (v. Vivaldi) een score van 74,75%. Daarmee bleef ze de Française José Letartre met bijna drie procent voor. Letartre scoorde met haar zwarte ruin Swing Royal Ene HN 71,833%. De Braziliaan Rodolpho Riskalla vervolledigde het podium: hij kreeg van de jury een score van 71,708% voor zijn prestatie met Don Henrico.

Twee keer na Riskalla

Zaterdag, in de teamwedstrijd Grade IV, moest Voets nog haar meerdere erkennen in Riskalla, maar het verschil was klein. Voets scoorde 70,625%, terwijl Riskalla van de jury 71,917% kreeg.

 

En ook gisteren eindigde Voets tweede achter Riskalla, dit keer in de individuele proef. Voets en Demantur kregen wisselende punten van de jury, en eindigden met een score van 70,813%. Riskalla en Don Henrico kregen voor hun individuele proef meer dan vier procent meer: 74,959%.

Bron: Hoefslag (mag niet overgenomen worden)

Foto: DigiShots

 

 

Reacties