Sabrina Melotti over Alexandro P: ‘Wat een paard!’

Sabrina Melotti over Alexandro P: ‘Wat een paard!’

0 1591
Alexandro P
Alexandro P krijgt het predicaat keur op de KWPN Hengstenkeuring 2017. Foto: DigiShots

Dressuuramazone Sabrina Melotti is sinds een aantal weken de amazone van Lichte Tour-hengst Alexandro P. Dat meldt ze op Facebook.

‘Sexy Lexie’

Bij de foto’s staat niet heel veel tekst, maar wel genoeg om te kunnen besluiten dat Melotti nu al dol is op de Gelderse hengst. Ze reden vrijdag hun eerste hengstenshow, en daar genoot Melotti duidelijk van.

Voor Sabrina Melotti hem onder het zadel kreeg, bracht Gwen Brinksma de hengst uit in het ZZ-Zwaar.

😍 Sexy Lexie 😍 sinds een aantal weken ben ik de trotse amazone van Alexandro P. Gister onze eerste hengstenshow gereden. Wat een paard!🤩 #ManMat

Geplaatst door Sabrina Melotti op zaterdag 7 april 2018

Keurpredicaat KWPN

Vorig jaar werd Alexandro P (v. Koss) op de KWPN Stallion Show uitgeroepen tot keurhengst, vanwege zijn prestaties in de fokkerij. Mede-eigenaar Bertus Verwaijen (die Alexandro P samen met fokker Ferdinand Peters in eigendom heeft) was daar heel blij mee: ‘Als hij niet aan de beurt is, staat hij rustig te wachten, maar eenmaal in de ring, waar hij alle ogen van het publiek op zich gericht weet, gaat hij ervoor en lijkt het wel alsof hij opstijgt.’

Sinds de hengstenkeuring vorig jaar kreeg Alexandro P veel aanvragen van buitenlandse merriehouders: de hengst leek zijn koele en meewerkende karakter mee te geven aan zijn kinderen. Onder meer Henkie, de hengst van Adelinde Cornelissen, is een Alexandro P-zoon.

Bron: Facebook/ Hoefslag (mag niet overgenomen worden)

Foto: DigiShots

 

 

 

Reacties