Ruiters geven prijzengeld terug aan de organisatie

Ruiters geven prijzengeld terug aan de organisatie

0 1103
Olympische Spelen
Foto: Remco Veurink

Verschillende ruiters geven het prijzengeld terug aan de organisatie van Pacific Coast CDI3* in Californië. Het prijzengeld gaat naar de volgende wedstrijd die plaats zal vinden in de herfst. Het evenement was een van de laatste CDI’s ter wereld voordat de coronaviruspandemie grote schade aanrichtte op het internationale wedstrijdschema.

Waardering

Jennifer Hoffmann, die na een lange tijd in Europa terugkeerde naar Californië, kwam op het idee om het prijzengeld terug te geven. Ze won zelf een paar duizend dollar door de Prix St. Georges en de Intermediaire I op haar naam te schrijven. Hoffmann vertelt “Ik voelde dat ik iets wilde doen om mijn waardering te tonen. Ik ben de organisatie zeer dankbaar. Ik zal in de toekomst blijven doen wat ik kan om onze shows in Californië te promoten.”

Dankbaar

Nick Wagman werd tweede in de Grand Prix en derde in de Special. Hij vertelt “We hebben het prijzengeld afgewezen om de organisatie te helpen met de onkosten. Het was een teken van dankbaarheid voor het organiseren en proberen een nieuwe competitie van de grond te krijgen. We willen echt dat het een succes wordt.”

Bron: Dressage-News

Reacties