Ron Voskuilen nieuwe algemeen directeur CHIO Rotterdam

Ron Voskuilen nieuwe algemeen directeur CHIO Rotterdam

0 175
chio rotterdam
Hans Dieter Dreher - Embassy II CHIO Rotterdam 2018 © DigiShots

Ron Voskuilen wordt per 1 september 2019 de nieuwe algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. Voskuilen was eerder algemeen directeur Stadsontwikkeling van Rotterdam en daarna tweeënhalf jaar interim-directeur van Rotterdam Partners.

Voskuilen volgt vertrekkend interim-directeur Fred Rozendaal op.

Drie EK’s

Rozendaal is op dit moment verantwoordelijk voor de organisatie van drie Europese Kampioenschappen. In Rotterdam worden van 19 t/m 25 augustus de Longines FEI European Championships springen, dressuur en para-dressuur verreden.

Voskuilen zal zijn functie bij het CHIO combineren met zijn werk voor het CHIO Rotterdam.

Breed netwerk

Bestuursvoorzitter Belle de Bruin is verheugd over de komst van Ron Voskuilen. “Hij is zeer betrokken bij Rotterdam, heeft een breed netwerk in de stad en erbuiten en beschikt over veel ervaring in het leiding geven aan professionals. Wij zien ernaar uit om samen met hem te werken aan een volgend CHIO.”

Verdere ontwikkeling

“Het CHIO Rotterdam is diepgeworteld in Rotterdam,” vindt Ron Voskuilen. “Als mondiaal topsportevent, als netwerkhoogtepunt en als maatschappelijk betrokken partij. Het is een eer dit te mogen aansturen en naar een volgende fase te begeleiden. Ik zie er enorm naar uit om met de medewerkers én alle partners in het Rotterdamse een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling.”

Bron: rotterdam2019.com

Foto: archief

Reacties