Reactie Rolex op partnership Longines/FEI

Reactie Rolex op partnership Longines/FEI

De redactie ontving zojuist namens Rolex een persverklaring, waarin het Zwitserse horlogemerk reageert op de sponsordeal die FEI recent afsloot met concurrent Longines. Door deze sponsorovereenkomst, waarover de FEI volgende week dinsdag met details naar buiten treedt, neemt Longines in de loop van 2013 onder andere de rol van Rolex over als hoofdsponsor van de wereldbeker springen.

De verklaring klinkt als volgt:
‘Rolex is een trouwe supporter van de paardensport geweest sinds de late vijftiger jaren en is trots op de bijdrage die het heeft kunnen leveren in de consequente toename in populariteit en internationale expansie van de sport.
Diegenen die betrokken zijn op het hoogste niveau, van concoursorganisatoren tot ruiters, hebben regelmatig hun dank en waardering uitgesproken voor de toewijding en trouw van Rolex als sponsor.

Ondanks deze substantiële bijdrage en na vele jaren van trouw partnership tussen Rolex en de Fédération Equestre Internationale, heeft deze FEI het teleurstellende besluit genomen de relatie met ons bedrijf te beëindigen en gekozen voor een andere horlogemaker als sponsor.

Als grote speler op dit exceptionele gebied, blijft Rolex desalniettemin toegewijd als altijd en kijkt vooruit om zijn unieke en langdurige bijdrage aan de wereldwijde paardensport voort te zetten.’

Bron: Hoefslag

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties