Rob van Puijenbroek en Tommie Visser verwelkomen eerste gasten op Begijnhoeve 2.0

Rob van Puijenbroek en Tommie Visser verwelkomen eerste gasten op Begijnhoeve 2.0

Rob van Puijenbroek en Tommie Visser © Eefje van Griensven-Marinus

Het nieuwe complex van de Begijnhoeve opende zaterdag voor het eerst haar deuren voor publiek. Rob van Puijenbroek en Tommie Visser verwelkomden Floor Schoenmakers van EHS Communications en haar Go Social familie in Postel.

Bij de Begijnhoeve 2.0 genieten de paarden inmiddels van hun ruime en lichte stal. De stallen zijn niet alleen luxe, de paarden hebben alle mogelijkheden om buiten te kijken en contact met elkaar te zoeken. Het complex is nog steeds in aanbouw, maar aan letterlijk ieder detail is gedacht.

Laagdrempeliger

Van Puijenbroek gaf voor het eerst een rondleiding door zijn stallen. “Ik ben heel perfectionistisch, dus ik wil het liefst dat alles af is. Maar dit proces is ook heel mooi om te laten zien. Het is leuk om de influencers te ontvangen en we vinden zelf YouTube ook heel leuk. Mensen hadden het idee dat de Begijnhoeve een ver-van-mijn-bed-show was, dat we omkomen in luxe en dat alles komt aanwaaien. Ik vind het leuk om te laten zien dat wij ook gewoon met paarden bezig zijn en dezelfde problemen hebben als iedereen. Het is tof om dat te kunnen delen en ik merk dat onze stal daarmee laagdrempeliger wordt”, concludeert hij. “Deze rondleiding is nog wel vroeg, maar het is hartstikke gezellig en leuk”, vult Visser aan. “De paarden staan te genieten van alle aandacht. We merkten vanaf dag één dat de paarden hier allemaal heel ontspannen zijn. De rust is hier wel gelukt, daar zijn we heel blij mee.”

Gastvrij

EHS Communications verzorgt de social media voor de Begijnhoeve, waaronder YouTube, Facebook en Instagram. “We maken een heel plan om de Begijnhoeve heen”, licht Schoenmakers toe. “Dat kunnen we doen vanuit onze jarenlange marketingervaring, wat we nu perfect kunnen combineren met de influencer marketing vanuit Go Social. Dat maakt 1+1=3! Een paar keer per jaar hebben we bijeenkomsten of evenementen. Wij hebben de influencers, de Begijnhoeve heeft een top accommodatie; zet je die bij elkaar, dan krijg je een hartstikke leuke dag. Ik ben heel blij dat Rob en Tommie zo gastvrij zijn geweest om ons op deze manier te ontvangen, ondanks dat alles nog volop in ontwikkeling is.”

Natuurlijk

Verdeeld over de dag werden er twee rondleidingen gegeven. “Ik vind het zo mooi en apart dat Rob en Tommie hun paarden zo natuurlijk mogelijk houden, hengsten en merries naast elkaar, ze zien elkaar en krijgen 24 uur per dag ruwvoer. Ze zijn gevestigd in een natuurgebied en dat respecteren ze, heel mooi om te zien. Het is heel uniek dat we hier door Floor als allereerste kunnen zijn”, vertelt influencer Kristy Winckelmans enthousiast. “Iedereen is heel vriendelijk en dit was een superleuke ervaring”, aldus Nea Frantzen van Neaswowponies. “De stallen zijn prachtig, ik heb nog nooit zoiets gezien. Vooral over de grootte van de boxen ben ik erg enthousiast, dat is het eerste wat me opviel.”

Samenwerken

“Ik ken Rob en Tommie goed, Tommie al vanaf onze jeugdperiode dus we volgen elkaar op de voet”, begint Danielle van Mierlo. “Ik was dus wel heel nieuwsgierig en ik vind het heel gaaf om hier als eerste te mogen zijn. De stallen zijn fantastisch, het is hier stil en je voelt de rust. Ik zit vanaf het begin bij Go Social, van dagen als deze krijg je veel inspiratie en nieuwe ideeën. Laatst hebben Tommie en ik een combinatievideo gemaakt, ze hebben een veulen vernoemd naar mijn toppaard Ucento. Het is leuk dat we op deze manier ook op social media kunnen samenwerken.” Ook Feline de Jonge beaamt dat de rust en ontspanning voor de paarden bij de Begijnhoeve 2.0 wel goed zit. “Dit is niet een standaard dressuurstal. Het is heel bijzonder, ziet er al best wel af uit en over alles is nagedacht.”

Vlogs

Van Puijenbroek en Visser geven een kijkje achter de schermen in hun vlogs. Kijkers maken uitgebreid kennis met de ruiters, hun trainingsvisie, hun paarden en de bouw van Begijnhoeve 2.0.

Bron: Persbericht

Reacties