Richard Davison treedt op als adviseur bij Helgstrand Group

Richard Davison treedt op als adviseur bij Helgstrand Group

Richard Davison - Bubblingh Jumping Indoor Maastricht 2016 © DigiShots

Viervoudig Olympische en Britse legende Richard Davison is per direct toegetreden tot de Helgstrand Group. Zijn belangrijkste rol zal zijn om de ontwikkeling van Helgstrand Group in het Verenigd Koninkrijk op de verschillende commerciële platforms te verbeteren.

Betrokken

Davison runt samen met zijn zonen Tom en Joe een gecombineerde dressuur- en springstal. De ruiter is ook betrokken bij vele aspecten van de Britse en internationale hippische gemeenschap. Hij is voormalig manager van het Britse Olympic Dressage Team en voormalig coach van het World Class Show Jumping Program.

Ongeëvenaarde ervaring

Andreas Helgstrand schrijft “Richard is samen met zijn team en familie betrokken bij veel aspecten van de Britse paardensport. Ze brengen een ongeëvenaarde ervaring met zich mee en stellen ons in staat om de service die we onze Britse klanten kunnen bieden, te verbeteren. We zijn verheugd ze aan boord te verwelkomen.” 

Wereldwijde marktleider

Richard begon zijn rol met onmiddellijke ingang en vertelt enthousiast: “Andreas heeft een verbluffend succesvol paardensportbedrijf gecreëerd. De Helgstrand Group is uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider voor de verkoop van sportpaarden van uitstekende kwaliteit en after-sales service. Met meer dan 100 medewerkers is de Helgstrand Group een belangrijke werkgever van jonge ruiters en heeft zij een lovenswaardig beleid voor hun gezondheid en welzijn. Met andere spannende plannen aan de horizon, kijk ik er echt naar uit om mijn rol te spelen in deze volgende fase. “

Bron: Helgstrand Dressage

Foto: Digishots

Reacties