Rentree Cennin en Madeleine Witte

Rentree Cennin en Madeleine Witte

0 1726
Madeleine Witte-Vrees
Madeleine Witte-Vrees met Cennin

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari is in Utrecht een wedstrijd kadervorming en uitzending (k&u) voor dressuurruiters. Dit is een nieuw format van de KNHS. Op de startlijst prijken veel topruiters. Madeleine Witte kiest ervoor om op deze wedstrijd de comeback van Cennin (v.  Vivaldi) te maken.

Special

Witte hield Cennin, waarmee ze in het A-kader zat, een tijd thuis na een blessure, maar nu is de vosruin weer te zien tussen de witte hekjes. Ze gaan van start in de Grand Prix Spécial om 12.00 uur op vrijdag.

Grote namen

In de Grand Prix, die om 13.52 uur begint, komen veel grote namen aan de start. Zoals Hans Peter Minderhoud met GLOCK’s Casper (v. Westpoint), Diederik van Silfhout met Expression (v. Vivaldi) en VMF Chardonnay (v. Westpoint) en Pin Rock’s Foxfire Blitz (v. Fernet), Mercedes Verweij met Four Seasons (v. Furst Piccolo), Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda (v. Florett As), Agaath van der Lei met VRBgroup’s Caron (v. Florencio), Jeannette Haazen met Kingsley D-Day FS (v. Vivaldi), Joyce Heuitink met Gaudi Vita (v. Apache) en Adelinde Cornelissen met Fleau de Baian (v. Jazz).

Spannend

Marlies van Baalen maakte afgelopen weekend haar debuut in de Grand Prix met Go Legend (v. Totilas) in Velddriel. De combinatie scoorde in hun eerste optreden maar liefst 72,7%. Ook deze combinatie komt aan de start in de Grand Prix in Utrecht. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Andere rubrieken

Er staan ook andere rubrieken op het programma. Zo wordt op vrijdag begonnen met het ZZ-Zwaar. Na de Grand Prix komen de U25- en Lichte Tour-combinaties aan start. Op zaterdag is eerst de kadervorming voor de pony’s in de KNHS-Felix Hippisch Cup, vervolgd door de KNHS-Anemone’s Greenpoint Cup voor junioren en young riders.

Bekijk hier alle startlijsten.

Bron: De Hoefslag/ Voornruiters

 

Reacties