Renske Middendorp de beste in KNHS Hartog Lucerne Trophy

Renske Middendorp de beste in KNHS Hartog Lucerne Trophy

0 144
springen
Archieffoto

Renske Middendorp schreef met Burito’s Funky de tweede wedstrijd van de KNHS Hartog Lucerne Trophy in De Mortel op haar naam. Siebe Leemans deed het na zijn overwinning in de eerste wedstrijd met de tweede plaats weer uitstekend.

Dezelfde cijfers

Teun van den Broek beoordeelde de combinaties in de eerste omloop op hun rijstijl en wijze van rijden in de KNHS Hartog Lucerne Trophy wedstrijd in De Mortel. Renkse Middendorp, Siebe Leemans en Lotte Hermans werden beloond met dezelfde cijfers; een 8,5 voor de wijze van rijden, een 8 voor hun houding en zit en een 8,5 voor de algehele verzorging. Bij Hermans en haar pony Apache des Bruyeres viel een balk, waardoor haar score niet 83 maar 79 werd.

Uitslagen

Leemans, die vorige week in Bunschoten de wedstijd won, stond er dus goed voor met zijn pony Noriego van de Rillo. Toch moest de dertienjarige stylist in de tweede omloop – op strafpunten en tijd verreden – het afleggen tegen Middendorp. Leemans reed naar het zesde resultaat, Middendorp noteerde met haar pony Burito’s Funky de tweede tijd. Met een totaal van drie plaatsingspunten ging de winst naar Middendorp. Achter Leemans eindigde Britt Driessen als derde. De amazone reed een goede wedstrijd in De Mortel met drie maal een 8 in de eerste omloop en het vierde resultaat in de tweede omloop. Thomas Driessen reed met Power of Love de snelste foutloze omloop en kwam in de eindstand zesde plaats. In de eerste omloop om stijl was er voor hem de elfde plaats met 71 punten.

Bron: KNHS

Reacties