PSV Eext verhuurt sportbodem met springparcours en dressuurring  

PSV Eext verhuurt sportbodem met springparcours en dressuurring  

0 510
PSV Eext
De te verhuren rijbanen van in Eext
Door de coronamaatregelen die momenteel gelden zijn veel ruiters en amazones beperkt in hun trainingsmogelijkheden. Veel accommodaties zijn gedeeltelijk gesloten en niet iedereen heeft de mogelijkheid om goed te trainen op de thuislocatie. Daarom stelt PSV Eext haar rijbanen beschikbaar.

Dressuur- en springpiste

Daarnaast is het spijtig is als de sportbodem dit jaar niet wordt gebruikt én er is veel vraag naar trainingslocaties. De bodem is opnieuw geprepareerd en de professionele hindernissen zijn ‘van stal’ gehaald.
Een parcoursbouwer zette een parcours uit en aan de andere kant van het terrein ligt een dressuurring (20×60, eenvoudig om te bouwen naar 20×40). De springpiste en dressuurpiste zijn afzonderlijk van elkaar, per halfuur, te reserveren.

Online proeven opnemen

Het is mogelijk om je eigen instructie mee te nemen of om bijvoorbeeld de locatie te gebruiken voor het opnemen van een online proef voor digitale wedstrijden. Het trainen van meerdere paarden behoort ook tot de mogelijkheden, je reserveert de piste zo lang als je nodig denkt te hebben.

Het bestuur had zich dit jaar graag weer willen voorbereiden op haar Concours Hippique. Daarnaast stonden er ook andere activiteiten op de planning voor zowel recreatie als wedstrijdruiters.

 

Bron: PSV Eext

 

Reacties