Programma eindpresentatie verrichtingsonderzoek bekend

Programma eindpresentatie verrichtingsonderzoek bekend

0 123

Morgen vindt de eindpresentatie plaats van het voorjaarsonderzoek. De dressuur-, spring en Gelderse hengsten maken hun opwachting voor het laatste examen. Door de coronamaatregelen is publiek niet toegestaan, de eindpresenatie is live te volgen via KWPN.tv.

Geldersen

Om 09.00 uur start het eindexamen met het springparcours van de Gelderse hengst McKenzy JHL (v.Alexandro P). Daarop aansluitend om 09.15 uur komt de eerste groep driejarige springhengsten in de baan. 7 driejarige- en 4 vierjarige springhengsten nemen deel aan de eindpresentatie. Om 12.30 uur wordt het middagprogramma gestart met de aangespannen proef van de Gelderse hengst Matiz (v.Eebert). Daarna loopt de Gelderse hengst McKenzy JHL (v.Alexandro P) een dressuurproef waarna de huldiging zal plaatsvinden.

Huldiging

Om 12.50 uur start de eindpresentatie van de dressuurhengsten. Er nemen 7 aangewezen driejarige-, 1 driejarige via het vrijwillig onderzoek en 2  aangewezen vierjarige dressuurhengsten deel aan de eindpresentatie. Na iedere groep zal er een huldiging van de goedgekeurde hengsten plaatsvinden.

Mac Madison

In aanloop naar de eindpresentatie heeft de vierjarige dressuurhengst Mac Madison (v.Ferdinand) het KWPN-centrum verlaten.

Bron: KWPN

Reacties