Petitie over huldiging te paard gesloten met 2000 handtekeningen

Petitie over huldiging te paard gesloten met 2000 handtekeningen

0 602

Volgend weekend gaan de KNHS Indoorkampioenschappen in Ermelo van start. De afgelopen weken is er veel kritiek geweest op de beslissing van de KNHS om de huldiging te paard te schrappen van het programma. Er werd daarom een petitie gestart voor het behoud van de huldiging, deze is nu afgesloten met een totaal van 2030 handtekeningen.

Stem laten horen

Enit Scholtens, initiatiefnemer van de petitie, maakte al eerder de belangrijkste resultaten uit de petitie bekend. Inmiddels heeft zij besloten de petitie te sluiten. “Het is belangrijk dat de KNHS de stem van de leden meeweegt in haar beslissingen en het is aan ons om die stem te laten horen! Er is meer nodig dan deze petitie om de huldiging te paard in stand te houden”, zo verluidt de petitie.

Regio’s

De petitie is aangeboden aan regiobesturen en de directie en bestuur van de KNHS. Volgens de petitie is het belangrijk dat je als lid aan het regiobestuur van je eigen provincie laat weten dat je wilt dat ze zich hardmaken tegen de afschaffing van de huldiging. De provincies Groningen, Drenthe en Zuid Holland hebben al aangegeven dat zij de petitie steunen. Utrecht en Noord-Holland staan achter de beslissing van de KNHS.

Bron: Hoefslag/Petitie24

Archieffoto: Remco Veurink

Reacties