Just Perfect verhuisd naar eigenaresse Sophia Ritzenger

Just Perfect verhuisd naar eigenaresse Sophia Ritzenger

Ann Christin Wienkamp - Just Perfect FEI World Championships Young Dressage Horses 2019 © DigiShots

De zevenjarige Deense Warmbloed Lindballe’s Just Perfect, die meerdere malen meedeed aan het Wereldkampioenschap voor jonge paarden, is verhuisd naar zijn eigenaresse Sophia Ritzenger. Vanaf volgend jaar gaat ze hem uitbrengen op Young Riders-niveau.

Op vierjarige leeftijd kwam het paard terecht in de stallen van Andreas Helgstrand. In 2017 kwam hij onder Severo Jurado uit op de Deense Kampioenschappen voor jonge paarden. Hier wist hij vervolgens een vijfde plek te bemachtigen.

Ermelo

In 2018 nam de Australische Simon Pearce plaats in zijn zadel met de bedoeling om mee te doen aan het Wereldkampioenschap Jonge Paarden in Ermelo. Ze werden 14e in de finale. Daarna nam Hannes Lüt de teugels van haar over. Hij bracht het paard uit op de Deense Jongepaardenkampioenschappen.

In 2019 is Just perfect verkocht aan de familie Ritzinger in Duitsland. Waar hij de afgelopen tijd werd getraind door Ann-Christin Wienkamp, zij bracht hem uit in Denemarken op het WK-jonge paarden. Ze werden 8e in de finale.

Young Riders

Zodoende verhuisde hij onlangs naar de stal van Constanze Rügheimer, waar Christiane Mayer-Schwärzler hem verder gaat trainen. Vanaf volgend jaar zal zijn eigenaresse Sophie Ritzinger hem uitbrengen bij de Young Riders.

Bron: Eurodressage

Foto: Digishots

Reacties