Pavo Cup | Halve finalisten bekend

Pavo Cup | Halve finalisten bekend

Lexus O (Fürstenball x Kennedy)

De afgelopen weken zijn de voorselecties voor de Pavo Cup verreden. In totaal worden er 107 combinaties verwacht in de halve finale van de Pavo Cup op 16 en 17 oktober in Ermelo. Vrijdag komen de vierjarigen aan start en de vijf- en zesjarigen maken hun entree op zaterdag.

194 combinaties

In totaal kwamen 194 combinaties aan start op de voorselecties bij de vierjarigen. Op dit moment deelt Ferguson-merrie Lightning Star, gereden door Kirsten Brouwer, een voorlopige eerste plaats met For Romance-dochter Funkenmarie, die voorgesteld is door Miranda Pakvis. Allebei de combinaties hebben een totaalscore van 88 punten weten te behalen. De top 3 onder de vierjarigen wordt vervolgd door een drietal paarden die naar een totaal van 86 punten zijn gereden. Furstenball-zoon Lexus O, gereden door Emma Laarkamp, Simone Both met de GLOCK’s Toto Jr.-zoon Liverpool TC en Jamy Ummels met Glamourdale-dochter Layla nemen gezamenlijk deze plaats in. Met 85 punten zien wij de GLOCK’s Toto Jr.-zoon Liberty L  met amazone Emma Laarkamp ook terug in de halve finale op 16 oktober.

36 vijfjarigen

Tussen de vijfjarige wist de GLOCK’s Toto Jr.-dochter Kardinale-Utopia RS2 onder het zadel van Robin van Lierop 82 punten te behalen met onder andere een 9 voor haar galop. Ook de Negro-zoon Kevin Costner Texel behaalde samen met Antonito Laiz Zandio 82 punten met 9’s voor de draf en galop.

20 zesjarigen

Bij de zesjarigen werden er 84 punten uitgedeeld aan Diederik van Silfhout met Astrix-zoon Jenson en Emmelie Scholtens met El Capone-zoon Escobar. Deze twee worden op de voet gevolgd door de Boston STH-dochter Joyful-STHmet Nicky Snijder en de Vivaldi-zoon Jackson W met Stephanie Kooyman met een totaal aantal punten van 81.

Bron: KWPN

Reacties