Paard&Koets 2019 wordt gratis toegankelijk

Paard&Koets 2019 wordt gratis toegankelijk

Bram Chardon
Bram Chardon. Horse Driving Kronenberg 2018

Paard&Koets en Horse Driving Kronenberg bundelen in 2019 wederom hun krachten, dit jaar tijdens de Paasdagen.

Equestrian Centre de Peelbergen

Als twee-eenheid verwelkomde het evenement in 2018 12.500 bezoekers bij Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg (L). In de ambitie om te groeien in bezoekersaantallen is gezocht naar mogelijkheden om het evenement laagdrempeliger te maken.
Het evenement wordt daarom gratis toegankelijk.

Mede dankzij de steun van de provincie Limburg is het gelukt om het evenement gratis toegankelijk te maken. Wat naar verwachting duizenden extra bezoekers op gaat leveren.

Bovendien vindt Paard&Koets/Horse Driving Kronenberg voor het eerst plaats met Pasen, een weekend waarop Nederland, Duitsland en België er massaal op uit gaan.

Meer stands

Daarnaast wordt ook de verbinding tussen de beurs en de menwedstrijden geoptimaliseerd.
Op het buitenterrein worden meer stands toegevoegd, en een aangepaste looproute zorgt ervoor dat de bezoekers langs alle stands komen.

Op zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 staat de Peelbergen in het teken van alles wat met het aangespannen rijden te maken heeft. Deze dagen is de beurs geopend,  er zijn shows en demonstraties van specialisten uit de mensport en er vinden marathonwedstrijden en vaardigheidsproeven plaats.

Diverse gezellige horecapunten bieden volop gelegenheid om elkaar tussen sport en beursbezoek te ontmoeten. Het wedstrijdonderdeel dressuur staat op donderdag 18 en vrijdag 19 april op het programma. De beurs en Demo Piste zijn dan nog niet geopend.

Klik hier voor meer informatie

Bron: Persbericht

Foto: Archief

Reacties