Paarden Welkom gevelbord voor drie Limburgse bedrijven

Paarden Welkom gevelbord voor drie Limburgse bedrijven

0 380
buitenrijden

Drie bedrijven in Limburg hebben het officiële Paarden Welkom gevelbord uitgereikt gekregen. Zo is meteen te zien dat ze uitstekende service en faciliteiten bieden voor ruiters en menners die graag buiten willen rijden.

In Limburg wordt hard gewerkt aan een provinciaal dekkend knooppuntennetwerk voor ruiters en menners. Inmiddels is dat voor bijna 70% gereed.

Goede voorzieningen

De drie gevelplaten gingen naar FNRS bedrijf Rijstal Venhof, Paardenpension Jägerhof als FNRS Ruitersportcentrum Bergemo. Bij deze bedrijven zijn goede voorzieningen voor paard en ruiter aanwezig, waaronder verblijfsmogelijkheden. Daarnaast wordt er alles aan gedaan om ruiters zorgen uit handen te nemen, zodat ze optimaal kunnen genieten van een (meerdaagse) rit of vakantie.

Bij de genoemde bedrijven is dit allemaal aanwezig.

Prachtige omgeving

De bedrijven liggen bovendien in een prachtige omgeving om te paard te ontdekken. Zo liggen Venhof en Jägerhof (gemeente Roerdalen) beide in het Nationale Park De Meinweg en is Bergemo (gemeente Gennep) gesitueerd aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen. Aan de hand van het uitgereikte Paarden Welkom bord geven zij vanaf heden nog duidelijker aan dat je méér dan welkom bent met je paard.

Bron KNHS / buitenrijden.nl

Foto: archief

Reacties