Zoon voor Carmen Römer en Kay Theunissen

Zoon voor Carmen Römer en Kay Theunissen

Carmen Römer

De felicitaties op Facebook stromen binnen voor endurance-amazone Carmen Römer en haar man Kay Theunissen. Ze zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Aiden werd gisteren geboren.

Carmen was het –zeker de laatste maanden- rustiger aan gaan doen met rijden tijdens haar zwangerschap, maar reed in oktober vorig jaar nog naar de overwinning in een CEI3*in Madine met Kabila AA, een wedstrijd over 160 kilometer.

De zeer succesvolle amazone maakte onder andere deel uit van het Nederlandse team dat in september in Samorin naar een geweldige bronzen plak reed. Ze zat daar in het zadel van Siglavy Bagdady Zeusz, met wie ze individueel op een zestiende plek eindigde. De andere teamleden waren Melisa Huijsman met Kain, Iris van der Horst met Benthe, Jarmila Lakeman met Okkie en Marijke Visser met Laiza de Jalima, die individueel zilver pakte.

Opa Lei Römer postte een filmpje van een Shetlander-race, met de opmerking dat hij Aiden alvast heeft ingeschreven… Het moge duidelijk zijn: de kleine Aiden krijgt zo snel mogelijk een pony van opa!

Hoefslag/Facebook

Foto: Remco Veurink 

Reacties