Toppaard van Alice Naber wordt ACSI Harry Belafonte

Toppaard van Alice Naber wordt ACSI Harry Belafonte

Alice Naber Lozeman met ACSI Harry Belafonte (EK Eventing)
Alice Naber Lozeman met ACSI Harry Belafonte

Olympisch eventing amazone Alice Naber heeft bekend gemaakt dat haar trouwe sponsor Coral Estate zich terug gaat trekken uit de sponsoring van de eventingsport. De amazone kan gelukkig wel haar paard Harry Belafonte, waarmee ze dit jaar Nederlands kampioene werd, blijven rijden.

Einddoel Tokyo

Alice Naber vertelt: ‘Ik ben Coral Estate zeer veel dank verschuldigd. Dertien jaar lang hebben ze mij ondersteund en mijn dromen helpen waarmaken. Dat Coral Estate nu een stap terug wil doen vind ik uiteraard jammer, maar ook zeer begrijpelijk. Mijn dank voor de steun in de afgelopen jaren is enorm.
Mijn andere sponsor, Campingspecialist ACSI, heeft besloten om Harry Belafonte over te nemen. Dat maakt het mogelijk om mij met ACSI Peter Parker en Harry Belafonte te richten op de komende internationale kampioenschappen met als einddoel de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

Steeds beter

Deelnemen met ACSI Peter Parker aan de Olympische Spelen in Rio was geweldig en smaakt naar meer. De Spelen zijn zo bijzonder, ik zal er alles aan doen weer aan de start te staan. Harry Belafonte is niet het makkelijkste paard, maar wel een hele goede die ook nog steeds beter wordt. Aan het einde van het seizoen van 2016 heeft hij met een vijfde plaats in de drie sterren Nations Cup wedstrijd van Waregem, een achtste plaats in Boekelo en winnaar van het Nederlands kampioenschap laten zien hoe goed hij is.’ Vanaf volgend seizoen zal de in 2003 geboren zoon van Heraldik dus aan de start verschijnen als ACSI Harry Belafonte.

Bron: KNHS ruiters in oranje

Foto: Digishots

Reacties