Startlijst CCI3* Boekelo online

Startlijst CCI3* Boekelo online

De startlijst voor de driesterren CCI Military Boekelo-Enschede is online beschikbaar. De Britse deelnemers zijn in grote getallen aanwezig. Maar liefst 21 combinaties verschijnen vanaf 9 oktober aan start, waarbij Oliver Townend drie paarden aan start brengt en Kristina Cook en Pippa Funnell ieder twee paarden rijden. Kersvers wereldkampioene Sandra Auffarth geeft eveneens acte de presence. Voor Nederland komen negen combinaties opdraven. Onder andere WK ruiter Tim Lips start zijn jonge talent Bayro, terwijl WK-collega Andrew Heffernan zijn Olympiade-partner Millthyme Corolla meeneemt.

Tijdens de cross worden er duizenden leen-handradio’s uitgedeeld zodat de wedstrijd optimaal kan worden gevolgd. Het parcours is erg uitgestrekt, waardoor het soms lastig is om op de hoogte te blijven van het wedstrijdverloop. Verder zal het evenement online te volgen zijn via TV Enschede FM.

Military Boekelo-Enschede gaat donderdag en vrijdag van start met de dressuur, gevolgd door de cross op zaterdag en het afsluitend springparcours op zondag.

Klik hier voor de startlijst.

Foto: Remco Veurink

Reacties