NRHA USA Futurity: Van Dorp in finale

NRHA USA Futurity: Van Dorp in finale

reining

De tweede voorronde van de NRHA Open USA Futurity is verreden. Ruben van Dorp is het gelukt om met Legacy In Lights zich te kwalificeren voor de finale. Helaas is het Jimmy van der Hoeven niet gelukt om een finale plaats te bemachtigen.

Jimmy van der Hoeven kwam in de tweede voorronde aan start met Whiz N Rooster, maar daarmee reed hij helaas een 0-score. Met Majestic Lil Pistol reed Jimmy een 209 (214,5 in de eerste voorronde), maar deze score was niet genoeg voor de finale.

Ruben van Dorp reed met Legacy In Lights in de tweede voorronde, net als in de eerste voorronde, een 219. Ze zullen zaterdag aan start komen in de level 3 en 4 Open Futurity finale.

Casey Deary en Shawn Flarida gaan aan leiding in de level 4 Open Futurity. Deary reed met Americasnextgunmodel een 224 in de eerste voorronde en een 223 in de tweede voorronde. Flarida reed met Yankee Gun een 222 in de eerste voorronde en een 225 in de tweede voorronde.

Voor de Non Pro USA Futurity is een enkele voorronde verreden en een Consolation Round waarin 35 ruiters nog een tweede kans kregen. Mandy McCutcheon gaat aan leiding in de Non Pro USA Futurity met Customized Gunner (score 219,5). Manuel Bonzano van 23 Quarterhorses heeft ook een plek in de finale bemachtigd. Met Rio Juice reed Bonzano een 214,5.

Klik hier voor de livestream.

 

Hoefslag/Western Today

Reacties