Longines verbindt naam aan EK Eventing

Longines verbindt naam aan EK Eventing

eventing
foto: Remco Veurink

Het FEI Europees kampioenschap Eventing van 2015 op Blair Castle (Schotland) zal worden gesponsord door Longines. Het EK vindt dit jaar plaats van 10 t/m 13 september. Het horlogemerk is al topsponsor van de FEI en versterkt op deze manier haar verbondenheid met een andere discipline dan de springsport, waar we Longines vooral van kennen.

‘We zien dit nieuwe partnerschap als een uitgelezen kans om onze relatie met de paardensport te verstevigen’, aldus Juan-Carlos Capelli, vice-voorzitter en hoofd Marketing van Longines. ‘We zijn trots op onze verbintenis met deze sport, die model staat voor de waarden van merk: elegantie, traditie en prestatie. Het EK op Blair Castle biedt de mogelijkheid om bij de eventing naar voren te treden. We zien er naar uit om een belangrijke rol te kunnen spelen in het succes van het EK.’

De Longines FEI European Eventing Championships 2015 maken deel uit van het programma met de belangrijkste sportevenementen in Groot-Brittannië, waarmee een investering van 40 miljoen pond gemoeid is. Het EK wordt ook gesponsord door EventScotland, die al een lange relatie hebben met  de wedstrijd op Blair Castle.

Alles over het EK Eventing.

Persbericht FEI/Longines

Foto: Remco Veurink

Reacties