Land Rover hoofdsponsor Kentucky Eventing

Land Rover hoofdsponsor Kentucky Eventing

Rolex Kentucky en Land Rover gaan nog nauwer samenwerken. Land Rover wordt de hoofdsponsor van het prestigieuze eventing-evenement. In deze nieuwe rol zal het bedrijf de ruiter uit de USA die het dichtst de optimale tijd benadert en geen fouten maakt in het springen een speciale prijs toekennen: hij of zij mag twee jaar lang in een Range Rover Evoque rijden als  winnaar van het ‘Land Rover Best Ride of the Day’.

‘Land Rover staat voor hoogwaardige prestaties en succes’, aldus de voorzitter van de United States Equestrian Federation, John Long. ‘Dat maakt hen een ideale partner voor de Rolex Kentucky eventing. We kijken uit naar hun steun aan het evenement en hun algemene steun aan USEF.’

De Rolex Kentucky Three-Day Event vindt plaats van 25 tot 28 april in het Kentucky Horse Park in Lexington, Kentucky. Het is het enige viersterren eventing in de VS. Alle topruiters uit  Australië, Canada, Ecuador, Groot-Brittannië, Ierland, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten nemen deel. De NBC zendt het evenement live uit.

Klik voor meer informatie.

Hoefslag/USEF

Reacties