Engeland aan leiding in Waregem

Engeland aan leiding in Waregem

Na de dressuurdag van CICO3* in het Belgische Waregem gaat het Britse team (Izzy Taylor met Orlando; Lucy Wiegersma met Simon Porloe; Sarah Bullimore met Reve du Rouet en Laura Collett met Allora) aan de leiding. Het kwartet kwam tot een gezamelijk aantal van 137 strafpunten. Daarmee verwezen zij het Belgische team met 140.60 strafpunten naar de tweede plaats, voor Duitsland met 144.60 strafpunten.

Het Nederlandse team (Remco Bouwens met Wotan; Vera Grevelink met Udiana; Judith Anssems met Whitestone en Iris Pemen met Weering’s Junior) kwam met 184 strafpunten tot de vijfde plaats. Het resultaat van Iris en Junior (68.80 strafpunten) telde daarmee als wegstreepresultaat.

Individueel gaat de Belgische Karin Donckers (foto) aan kop met Fletcha van ’t Verahof (39.80 strafpunten), voor de Britse Janine Jansen met Velocity II (41 strafpunten). Pia Munker (Duitsland) volgt met Louis M op de derde plaats. Laura Collett, pas anderhalve maand weer in het zadel na een zware valpartij, volgt met Rayef op de vierde plaats. Remco Bouwens is met een 37ste plaats goed voor het beste individuele resultaat voor Nederland.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties