Drie KWPN tuigpaardhengsten ingeschreven

Drie KWPN tuigpaardhengsten ingeschreven

(verrichtingsonderzoek alt)

Vanmorgen vond op het KWPN-Centrum in Ermelo de eindbeoordeling van de vier aan het eindexamen deelnemende tuigpaardhengsten plaats.  Drie zijn er ingeschreven.

Cat.nr. 62 Hiro T ( Cizandro x Darona ster van Manno –fokker W.A. Toonen uit Alem). Robbie en Chantal van Dijk presenteerden de hengst op de eerste bezichtiging maar inmiddels is Hiro T verkocht  aan Randy Forrester in St. Joseph in Amerika. Hiro T kreeg  voor front een 8, voor lichaamshouding een 7, voor zweefmoment  een 8, voor actie voorbeen een 7,5,  voor gebruik achterbeen een 8, voor looplust een 8 en voor algemeen beeld een 8.

Cat.nr.  63 Hertog Jan (Cizandro x Zidane Woodbridge keur van Talos, fokkers  P.J.M. Lelieveld uit Leidschendam en P. Beck uit Woubrugge) van Black Horse  B.V. uit Papendrecht kreeg voor front een 9, voor lichaamshouding een 7,5, voor zweefmoment een 7,5, voor actie voorbeen een 8,5, voor gebruik achterbeen een 7 en voor looplust een 9 en voor algemeen beeld een 8,5.

Cat.nr. Hermanus (Patijn x Biantha V elite van Manno, fokker G. Hermanussen uit Beers) van Zilfia’s Hoeve uit Houten kreeg voor front een 8,5, voor lichaamshouding een 8, voor zweefmoment een 8, voor actie voorbeen een 8,5, voor gebruik achterbeen een 7, voor looplust een 8 en voor algemeen beeld als tuigpaard een 8.

Niet ingeschreven werd cat. nr. 61 Havenmeester (Bakboord HBC x Cendrini ster prok van Vaandrager HBC) van f/ger. J. Poppen uit Vledder.

Bron: KWPN

Foto: Remco Veurink

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties