Kom naar het WK IJslandse Paarden in Oirschot *winactie*

Kom naar het WK IJslandse Paarden in Oirschot *winactie*

De Wereldkampioenschappen IJslandse Paarden komen van 7 tot en met 13 augustus naar Oirschot. Meer dan 50.000 internationale liefhebbers kijken naar 300 combinaties uit 17 landen gaan de strijd met elkaar aan tijdens tölt- en meergangenproeven en natuurlijk tijdens de rentelgangrace. Ook zijn er indrukwekkende fokkerijpresentaties, diverse shows, lezingen, workshops en natuurlijk feest.

Win tickets voor de Galashow

Hoefslag is erbij! Wij mogen 4 x 2 kaarten weggeven voor de wervelende Galashow, op zaterdag 12 augustus (start 19:00 uur). Het wordt een feest voor jong en oud. De Galashow toont het beste wat de (Nederlandse) paardensport te bieden heeft, gecombineerd met internationale hoogtepunten. En natuurlijk zijn de IJslandse paarden zelf ook van de partij. Als paardenliefhebber wil je die niet missen.

Programma wervelende Galashow

De lineup is indrukwekkend. Het Dutch Vaulting team is erbij, evenals de  Fryske Quadrille, de Future Guys, para-olympisch gouden medaillewinnaar Sanne Voets met haar kür op muziek, authentieke aanspanningen van Traditioneel Gerij, wereldkampioenen mennen IJsbrand & Bram Chardon en last but not least vrijheidsdressuur door Pierre Fleury en zijn paarden.

Kaarten winnen?

Ga naar het bericht op onze Facebookpagina en like en deel het bericht. De vier winnaars van de twee kaarten krijgen op 6 juli bericht!

Ben je geen winnaar? Er zijn nog kaarten (€ 19 tot € 24) verkrijgbaar via WK2017.nl.

Kijk voor alle informatie over de Wereldkampioenschappen IJslandse Paarden.

Foto boven: Henk Peterse WC2007

Reacties