Organisatie Paard & Koets maakt pas op de plaats

Organisatie Paard & Koets maakt pas op de plaats

koets
foto: Remco Veurink

Het zijn roerige en onzekere tijden voor iedereen. Covid-19, beter bekend als het Corona-virus, raakt de hele samenleving. Sommigen op de ergst denkbare manier: het verliezen van geliefden en vrienden.

Anderen voelen het regelrecht in hun portemonnee omdat de economische bedrijvigheid, waar Nederland om bekendstaat over de gehele wereld, nagenoeg stil is komen te liggen. Het virus heeft een enorme impact.

Maanden druk mee bezig

Daarom heeft Media Primair, uitgeverij van onder meer MenSport, besloten om voorlopig pas op de plaats te maken voor wat betreft de voorbereidingen van Paard & Koets. “Achter de schermen zijn we al maanden druk bezig geweest met dit evenement. We waren er zo enthousiast over en hadden er echt zin in, maar wie weet hoe lang het virus nog verder woekert en grote bijeenkomsten in Nederland verboden blijven?”

Kleinschaliger opzet

Is Paard & Koets dan over voor dit jaar? “Nee, zeker niet! Zodra er van hogerhand groen licht wordt gegeven, gaan we verder met waar we waren gebleven. Maar met vooral de verwachte economische malaise in het achterhoofd, beraden we ons over een andere, veel kleinschaliger, maar minstens zo gezellige opzet.”

Dat laatste vooral omdat na alle zorgen en verdriet er zeker behoefte zal zijn aan gezelligheid en samenhorigheid. Dus wordt vervolgd! En voor nu: blijf vooral gezond!

Bron: MediaPrimair

Foto: Remco Veurink

Reacties