Opvallend nieuw talent voor Luciana Diniz

Opvallend nieuw talent voor Luciana Diniz

0 391
Luciana Diniz - Fit for Fun 13 CSIO Barcelona 2019 © DigiShots

De Portugese Luciana Diniz verscheen deze week in het zadel op twee nieuwe paarden in de CSI 2 * in Eschweiler, Duitsland. 

Bont

Het gaat om de achtjarige opvallende bonte Hamberlins Chilli (v. Farco Van Vriesput) en de negenjarige nakomeling van Conthargos Conchento PS.  Beiden evolueerden eerder naar CSI 3*-niveau onder de jonge amazone Mandy Mendes Costa.

Conchento Ps

Conchento Ps is een fokproduct van Paul Schockemöhle en werd tot vorig jaar november uitgebracht door de Belgische ruiter Maxime Harmegnies. Afgelopen december nam Mendes Costa de teugels over. 

Goed begin

Afgelopen maandag wist de Portugese amazone met beide paarden goede scores neer te zetten in de middelzware klasse waarbij het parcours gebouwd stond op 1.30m. Beide paarden bleven foutloos. Helaas was hun genoteerde tijd net niet goed genoeg voor een top 10-klassering. Met haar bonte troef werd ze 11de en Conchento Ps mocht een 12de tijd noteren. 

Grand Prix

Gisteren wisten de amazone en Conchento Ps wel binnen de top 10 te eindigen. Ze wist een zesde prijs te winnen in de Internationale Grote Prijs op 1.45m. 

I was happy to welcome my two new Horses in the lovely show of Eschweiler this week!!! 🍀 Photos taken by Fotografie Marx

Geplaatst door Luciana Diniz op Dinsdag 11 augustus 2020

Bron: Grandprix.info  / Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Foto: DigiShots

Reacties