Op 21 juli jaarlijkse Koetsensneukeltocht

Op 21 juli jaarlijkse Koetsensneukeltocht

De Rijvereniging Eke-Nazareth (REN) in België, organiseert op zaterdag 21 juli haar jaarlijkse en inmiddels traditionele, goed bezochte Koetsensneukeltocht.

Sneukel

Vereniging REN biedt menners en bijrijders een prachtige tocht van om en nabij 35 kilometer. Deze tocht leidt grotendeels langs landelijke onverharde wegen en mooie stukken natuur. Onderweg zijn maar liefst vijf stops gerealiseerd, waar de deelnemers een sneukel (lees: een hapje en een drankje) wordt aangeboden.

Veel deelnemers verwacht

Voorzitter Martin De Cnuydt rekent op heel veel deelnemers want het initiatief van deze bijzondere Koetsensneukeltocht spreekt steeds meer mensen aan. “Onze trouwe menners en hun bijrijders weten wat hen te wachten staat: lekkere sneukels, lavende drankjes en smakelijke maaltijden! Maar uiteraard wordt er ook aan de paarden gedacht…

Gezellig dagje uit

Bent u niet in de gelegenheid om zelf deel te nemen? Dan is tijdens dit sfeervolle evenement het bekijken van de bonte optocht van allerlei verschillende rijtuigen en wagens een mooie reden voor een gezellig dagje uit in de mooie Belgische omgeving.

Eke-Nazareth

Het parkeerterrein waar de start en finish zal plaatsvinden ligt aan de Roombaardstraat 40, 9810 Eke-Nazareth. Dit ligt nabij station Eke. Hier zal men starten met de Koetsensneukeltocht op zaterdag 21 juli tussen 10 en 11 uur ’s ochtends.

Impressie

Klik hier voor een video-impressie van een eerder gehouden Koetsensneukeltocht.

Meer info

Deelnemers betalen 22 euro per persoon, dit is inclusief maaltijden en consumpties.

Inschrijven kan nog tot woensdag 18 juli via het E-mailadres: altaco@skynet.be

Meer info over deze bijzondere tocht is in te winnen bij voorzitter Martin De Cnuydt, tel. 0032-475.767.287

Bron: Koetsensneukeltocht/MenSport

Reacties