Ook in Devon wint Vancouver K

Ook in Devon wint Vancouver K

0 49
Judy Reynolds
Judy Reynolds en Vancouver K

Verleden week zette de voor Ierland uitkomende amazone  Judy Reynolds al de toon met haar Vancouver K in New York. Gisteren deed ze dat in Devon nog eens dunnetjes over.

Optimaal

Zowel de Grand Prix als de Kür op muziek die als wereldbekerkwalificatie geldt zette ze op naam met haar Jazz x Ferro nazaat. Het fokproduct van G.M. Korver scoorde 77.55 % dankzij haar vrolijke kür, waarbij Vancouver K geconcentreerd bleef op zijn amazone, en daardoor zijn kwaliteit optimaal kon etaleren.

Woodstock

De Deense Mikala Münter Gundersen pakte de tweede plaats met haar DWB-gefokte My Lady (Michellino x Ritterstern). Vlak achter haar eindigde nog een paard gefokt in Nederland, en wel Woodstock (Havel x Contango), gereden door de Amerikaanse Arlene Page. Woodstock doet in zijn voorkomen veel aan Havel denken. De vos werd gefokt door H.H. Heslinga.

Special

Naast de Grand Prix en kür op muziek die als kwalificatie voor de wereldbeker gelden, werd er ook een tweede CDI tour verreden in Devon. In deze tour waren de overwinningen in zowel de Grand Prix als de Grand Prix Special voor Jill Irving (CAN) met de Hannoveraanse Degas (De Niro x Regazzoni). De Amerikaan Chase Hickok was tweede in de Grand Prix met de door G. van den Boogaard uit Erp gefokte Sagacious (stamboeknaam Sjors B, Welt Hit II x Cocktail). In de special kon hij de vorm niet vast houden, en kelderde de score naar beneden.

Uitslagen en pedigree informatie

Bron: Hoefslag

Foto: Digishots / Leanjo de Koster

Vergelijkbare artikelen

Reacties