Ook aan de hand overtuigt FEI-Forester Noordhof’s Surprise *video’s*

Ook aan de hand overtuigt FEI-Forester Noordhof’s Surprise *video’s*

0 926
Noordhof's Surprise
Noordhof's Surprise loopt sinds kort internationaal en werd dagkampioen op de Centrale Hengstenkeuring

Internationale dressuurpony Noordhof’s Surprise is het nieuwe paradepaardje van het Nederlands New Forest Pony Stamboek. Onder Tatum Knoop debuteerde de tienjarige hengst in november op het internationale strijdtoneel. Zaterdag liep hij met gemak naar de kampioenstitel aan de hand. 

Aan het einde van een lange dag hengsten keuren wachtte zaterdagmiddag traditiegetrouw het dagkampioenschap. Alle kopnummers van de rubrieken van reeds goedgekeurde hengsten streden nog één keer voor het kampioenslint en een staatiedeken.

Onder hen was Noordhof’s Surprise die zich afgelopen zaterdag op de NNFPS-hengstenkeuring moest tonen om zijn goedkeuring te verlengen. De zoon van Brummerhoeve’s Boss was enige tijd niet beschikbaar voor de fokkerij, omdat zijn sportcarrière de voorkeur genoot.

Tegenwoordig is de hengst middels diepvriessperma beschikbaar bij Stal het Gruyter van de familie Braat in Wenum-Wiessel.

Vooral in de ereronde liet Noordhof’s Surprise zijn extra kwaliteiten in de draf nog eens duidelijk zien. De andere pony’s die zich voor het dagkampioenschap gekwalificeerd hadden zijn: Heihoeve’s Boston, Gruyter’s Memphis, Oosterbroek Fenix en Cassius D..J.

 

Reacties