Nog één week om mee te doen met de Hoefslag@Home-longeerchallenge

Nog één week om mee te doen met de Hoefslag@Home-longeerchallenge

Hoefslag@Home

Wil je nog feedback op je longeertraining? Grijp dan nu je kans, want je hebt nog maar zeven dagen om mee te doen met de Hoefslag@Home-longeerchallenge. Tot en met donderdag 31 december 18:00 kan je video’s insturen die beoordeeld zullen worden door onze experts.

Wie kunnen er mee doen?

Heb je problemen met je paard tijdens het longeren, of gaat alles goed maar ben je op zoek naar wat meer uitdaging in de traningen? Onze juryleden zijn gespecialiseerd in longeren en hebben allemaal ervaring met het werken vanaf de grond. Zij zullen je dus advies geven wat het best bij het paard en zijn begeleider past. Om nog duidelijkere feedback te vragen, zorg dan dat je van tevoren op de video vertelt waar je tegenaan loopt bij het longeren en wat je graag zou willen bereiken. Monya en Martsje zullen dan proberen om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Het mag dus rustig misgaan, want het is geen wedstrijd.

Hoe werkt het?

Maak een video van maximaal zes minuten lang waarbij het paard én de longeur volledig in beeld zijn. Dit kan je doen met een filmcamera, maar telefoonkwaliteit voldoet in dit geval ook prima aan de eisen. Voor maar €12,50 kan je de video insturen via de website van WeAllRide. Daarbij kan je kiezen voor één van de juryleden die je video binnen drie dagen zal voorzien van uitgebreide feedback. De video’s kunnen ingestuurd worden van 15 augustus tot en met 25 september.

Meer informatie is hier te vinden.

Reacties