Nieuwe uitdaging voor Martin Fuchs en partner Paris Sellon

Nieuwe uitdaging voor Martin Fuchs en partner Paris Sellon

Dutch Sport Horse Sale 2018 © DigiShots

Regerend Europees kampioen Martin Fuchs is samen met zijn partner Paris Sellon een nieuwe onderneming gestart: Twin Flame Horses.

Fuchs en Sellon bedachten dit idee tijdens de lockdown door het Covid-19 virus. “We zijn er heel erg enthousiast over. Ik hou van de handel, de zoektocht naar paarden en die te koppelen aan ruiters en eigenaren. Paris is zich er ook in gaan verdiepen en dus besloten we om samen een bedrijf op te richten.”

Verenigde Staten

Sellon is Amerikaanse en komt dus uit voor de Verenigde Staten in de internationale springsport. “Ik denk dat we met onze kennis goede paarden kunnen selecteren en weten aan welke eisen zij moeten voldoen om ook daadwerkelijk naar Amerika geëxporteerd te kunnen worden”

Het koppel is van plan om voornamelijk paarden in Europa te kopen. “We gaan op zoek naar paarden die beloftevol, vriendelijk en eerlijk zijn. We stallen ze dan tijdelijk bij ons, waarna ze naar andere delen van Amerika zullen verhuizen.”

Link

Fuchs en Sellon streven ernaar om als link tussen het Europese en Amerikaans circuit te functioneren. Daarnaast bieden ze trainingen aan voor klanten. “Daarnaast willen we de mogelijkheid bieden voor klanten om ’s zomers naar Europa te komen, waar ze bij ons kunnen verblijven. Ze kunnen dan met ons mee naar wedstrijden en lessen krijgen.”

 

Bron: World of Showjumping

Foto: Digishots

 

Reacties