Nieuwe troef voor Jennifer Gates

Nieuwe troef voor Jennifer Gates

Jennifer Gates investeerde onlangs in de zeer talentvolle Hermelien vd Hooghoeve (v. Tangelo van de Zuuthoeve). ‘Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons gaat brengen,’ laat Gates weten.

Hermelien vd Hooghoeve maakte als vijfjarige haar internationale debuut in Lanaken met Jan van Dyck in het zadel. Binnen één jaar won de inmiddels 12-jarige BWP-merrie zilver op het Belgisch Kampioenschap voor vijfjarigen.

Ali Ramsay

Later verhuisde de merrie naar de stallen van de Canadese Ali Ramsay, die de merrie naar het hoogste niveau bracht. Zij startten bijvoorbeeld eind vorig jaar op de Wereldbekerwedstrijd in Toronto en kwamen vorige maand in actie op CSI4* Wellington.

Mya

‘We zijn dolblij dat Hermelien vd Hooghoeve (ook wel Mya genoemd) voortaan bij ons team hoort,’ vertelt Gates. ‘Dankjewel Ali Ramsay, Jill Henselwood en Nayel Nassar voor het vertrouwen en voor alle hulp. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.’

 

We’re so excited to welcome Hermelien Vd Hoogoeve, aka Mya, to the Evergate Stables team! Infinite thanks to Ali Ramsay…

Geplaatst door Evergate Stables op Dinsdag 9 april 2019

Bron: Facebook / Horseman

Foto: Remco Veurink

Reacties