Nieuwe sponsor voor Stal Mekkes

Nieuwe sponsor voor Stal Mekkes

Derk Jan Mekkes - Havana Jumping Zwolle 2019 © DigiShots

Samen met vader Dirk en zus Hanneke, vormt Derk Jan Mekkes een bekende en zeer succesvolle tuigpaardenfamilie. Ook zijn vrouw Emmy en hun kinderen Bart (10) en Derek (11) hebben het tuigpaardenvirus te pakken.

De successen zijn niet onopgemerkt gebleven. Roelofsen Horse Trucks gaat de familie nu op sportief gebied ondersteunen.

Emotie

Met zijn toppaarden Bentley VDL en Havana is Derk Jan een graag geziene rijder op grote events zoals CHIO Rotterdam, Tops International Arena Valkenswaard, Jumping Zwolle, CSI Twente, CSI Ommen, Derby van Hamburg en de Worldcup Leipzig. Tijdens zijn clinics en Masterclasses weet hij de passie en emotie met zijn tuigpaarden over te brengen op het publiek.
“Dat stukje emotie, vakmanschap en liefde voor de paardensport wat we bij Derk Jan en Hanneke Mekkes zien past bij ons. Ook wij hebben de liefde voor de paarden hoog in het vaandel en willen ons onderscheiden met onze vakmanschap en kwaliteit”, aldus Roelofsen Horse Trucks.

Trots

“Ik ben erg blij met en trots op de ondersteuning en samenwerking”, vertelt Derk Jan enthousiast. De paarden van Stal Mekkes zullen in het vervolg met het voorvoegsel Roelofsen Horse Trucks in de baan te zien zijn.

Bron: De Hoefslag/ Persbericht

Reacties