Nieuwe sponsor voor dressuurcup junioren en young riders

Nieuwe sponsor voor dressuurcup junioren en young riders

0 246
hippische ondernemer van het jaar
Links Bert van Kooten, midden Stefan van Kooten.

Vanaf 1 januari 2020 neemt Annemone Horstetrucks als sponsor het stokje over van Kostendrukkers. Kostendrukkers was vier lang verbonden aan de Dressuurcup voor junioren en young riders. De laatste twee jaar samen met Greenpoint.

Vanaf januari gaat de cup KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup heten. Anemone Horse Trucks is ook al verbonden aan de hengstencompetitie voor de dressuurpaarden.

Trots

. “Het is belangrijk dat dressuurcombinaties een kans krijgen om zich te ontwikkelen en ervaring op doen op een hoger niveau. De KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup biedt deze mogelijkheid en wij zijn trots om daar als sponsor ons steentje aan bij te dragen,” aldus Stefan van Kooten.

De KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup heeft als belangrijkste doel om de ontwikkeling van de Nederlandse Junioren (14 t/m 18 jaar) en Young Riders (16 t/m 21 jaar) dressuur te stimuleren en is een belangrijke competitie voor de kadervorming.

Hoog niveau

“Deze competitie waarborgt een hoog niveau van wedstrijden die van groot belang zijn voor kadervorming en gezonde concurrentie. Fijn dat deze competitie gecontinueerd kan worden dankzij deze beide sponsors,” aldus Maarten van der Heijden namens de KNHS.

Zes wedstrijden en finale

De KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup 2020 bestaat uit zes wedstrijden en wordt afgesloten met een finale.

De competities worden verreden op de volgende wedstrijden: Vrijdag 27 december 2019 – Nieuw en St. Joosland (De Kroo), Zaterdag 11 januari 2020 – Tolbert (RV Annen, Zaterdag 22 februari 2020 – De Meern (RV De Voornruiters), Zaterdag 21 maart 2020 – Locatie nader te bepalen (in het zuiden van Nederland), Zaterdag 25 april 2020 – Geesteren (RV Sint Joris), Zaterdag 9 mei 2020 – Oud-Beijerland (RV Oud-Beijerland) en Zaterdag 27 juni 2020 (Finale) – Exloo (Hippisch Centrum Exloo).

Bron: De Hoefslag/ KNHS

Reacties