Nieuwe regisseur voor Badminton Horse Trials

Nieuwe regisseur voor Badminton Horse Trials

Na het afscheid van Hugh Thomas aan het roer bij Badminton Horse Trials, zal assistent-directeur Jane Tuckwell nu aan de slag gaan als regisseur van het evenement.

Ervaren ploeg

Ze wordt gesteund door Andrew Tucker, die de nieuwe full-time functie van commercieel directeur op zich neemt. Terwijl het ervaren kantoor- en box office-team ongewijzigd zal blijven, net als de ploeg van het management van de site.

Na een groot deel van haar leven bij Badminton gewerkt te hebben, heeft Tuckwell enorm veel ervaring en kent ze ook alle stakeholders in de Horse Trials zeer goed. Ook de honderden vrijwilligers zonder wie het onmogelijk zou zijn om het evenement te organiseren draagt ze een warm hart toe.

Assistent

Tucker assisteert Badminton al bijna 15 jaar in een consultancy rol. Hij heeft ook al op heel jonge leeftijd deel uitgemaakt van de Horse Trials, waarbij zijn beide ouders Mike en Angela met succes op het evenement hebben gereden en altijd betrokken zijn gebleven.

De hertog van Beaufort zei: “De hertogin en ik zijn erg dankbaar voor alles wat Hugh in zijn lange ambtstermijn voor Badminton heeft gedaan en wensen hem veel succes bij zijn pensionering. We zijn blij dat Jane hem zal opvolgen en we zijn ervan overtuigd dat het een groot succes zal worden “

Advies

Thomas zei: “Ik ben erg opgewonden om Badminton in goede handen te laten en ik heb alle vertrouwen in de toekomst. Ik heb ermee ingestemd om op adviesbasis beschikbaar te blijven op zijn minst tot na de 2020 Horse Trials.”

Zie ook: Badminton: paard overleden tijdens cross-country

Bron: YourHorse /  Hoefslag (overname zonder bronvermelding en toestemming via webredactie@mediaprimair.nl niet toegestaan)

Foto: Remco Veurink

Reacties