Ook nieuwe jaargang Gelderse en dressuurhengsten presenteren zich

Ook nieuwe jaargang Gelderse en dressuurhengsten presenteren zich

0 221
Bloomberg, verrichtingskampioen 2020 KWPN
Bloomberg, KWPN verrichtingskampioen 2020

Voor de liefhebbers van de Gelderse en dressuurpaarden vormen de presentaties van de nieuwe jaargang informatieve onderdelen die tijdens de online KWPN Hengstenkeuring op het programma staan. De Gelderse hengsten verschijnen op 4 februari in de baan en op 5 februari is het de beurt aan de dressuurhengsten.

Nieuwe jaargang-presentaties

Negen dressuurhengsten en drie Gelderse hengsten worden door hun eigen ruiters voorgesteld in de nieuwe jaargang-presentaties. Zo verschijnt de met hoge punten ingeschreven Bloomberg (v.Bon Coeur) onder het zadel van Marina Welbers, wordt McLaren (v.Morricone) gepresenteerd door Dinja van Liere en toont Mister Maserati (v.Glock’s Toto Jr.) zijn talent onder Diederik van Silfhout.

Dressuurmatig

De dressuurhengsten worden toegelicht door hengstenkeuringscommissielid Marian Dorresteijn, die daarbij ook terugblikt op de ontwikkeling van de hengsten tijdens het verrichtingsonderzoek. De drie Gelderse hengsten Markant BK (v.Wilson), Mardienio WL (v.Glamourdale) en Mexpression (v.Expression) worden door hun eigen ruiters dressuurmatig voorgesteld. Hengstenkeuringscommissievoorzitter Marloes van der Velden geeft daarbij haar toelichtingen op deze allround talenten.

Bron: KWPN

Foto: Digishots

Reacties