Nieuwe ‘bruine prins’ voor Jill Huijbregts

Nieuwe ‘bruine prins’ voor Jill Huijbregts

0 7781
Jill Huybregts - EventZ Enzos-Armani
Jill Huybregts - EventZ Enzos-Armani Jumping Amsterdam 2018 © DigiShots

“Eindelijk mag ik dan iets en iemand nieuws aan jullie voorstellen”, zegt amazone Jill Huijbregts aan het begin van haar nieuwe vlog. “Ik heb geen nieuwe vriend. Nou ja, eigenlijk wel.” Huijbregts toont in de video haar nieuwe aanwinst Kriss Kross (For Gribaldi x Trento B).

Twee keer pech

Voordat ze bij haar huidige paard kwam, had de amazone wel al pech bij een paard dat ze wilde kopen. “We hadden een heel leuk paard gevonden, en daar ben je dan verliefd op. Die wil je dan hebben, dus ja, dat vind je natuurlijk hartstikke leuk. Dan is het zo’n teleurstelling als hij dan bij de keuring niet helemaal goed is. Maar ja, je doet niet voor niets die keuring natuurlijk. Dan kun je wel zeggen: “Nee, maakt niet uit, we nemen hem toch mee!”, waar ik dan toe geneigd ben omdat ik dan helemaal verliefd ben op dat paard.”

Nog leuker

Na deze eerste keuring was Huijbregts er naar eigen zeggen wel een beetje klaar mee. Toch heeft ze haar zoektocht doorgezet en kwam ze bij Kriss Kross. “Ik vind dit paard eigenlijk nog nét iets leuker, dus het heeft zo moeten zijn”, geeft ze toe.

Opnieuw is Huijbregts haar keuze gevallen op een bruin paard met zwarte manen. “Voor als jullie denken dat we teruggespoeld zijn, dit is een andere!”, zegt de amazone gekscherend. De For Gribaldi-zoon is net als Huijbregts’ Kiss me Quick in 2015 geboren. Bij de vorige eigenaren werd de ruin al Kriss Kross genoemd, maar zijn stamboeknaam is Kribaldi LD. De hengst is aangekocht via Hengstenstation van Uytert.

Bekijk de hele video voor meer informatie over de nieuwe aanwinst van de amazone.

Bron: Jill Huijbregts via YouTube / Hoefslag

Foto: © DigiShots

Reacties