Nederlands team voor CDIO5* Compiègne bekend

Nederlands team voor CDIO5* Compiègne bekend

0 1241
Jeanette Haazen met Dabanos

In het derde weekend van mei vindt de tweede wedstrijd van de Nations Cup plaats in het Franse Compiègne plaats. Nederland zal vier ruiters naar Frankrijk sturen en het is net bekend geworden welke ruiters dat zijn.

Teamleden

Net als vorig jaar is Adelinde Cornelissen weer van de partij. Ze verschijnt dit jaar met Aqiedo (v. Undigo) in de ring. De rest van het team bestaat uit Daniëlle Heijkoop met Siro (v. Gribaldi), Patrick van der Meer met Zippo (v. Rousseau) en Jeannette Haazen met D’Abanos (v. Abanos). Binnenkort zullen ook de andere landen hun teams bekend maken.

FEI Nations Cup

De FEI Nations Cup serie bestaat uit meerdere wedstrijden. Het seizoen begon in het Amerikaanse CDIO3*-NC Wellington waar Canada de eer hoog hield. Binnenkort zal van 18 tot en met 21 mei de tweede wedstrijd worden gehouden, de CDIO5*-NC. Vervolgens gaat de Nations Cup naar het nieuwe evenement van Helgstrand, het Uggerhalne Horse Event waar een CDIO4*-NC wordt uitgeschreven. Daarna volgen de wedstrijden Rotterdam (NED), Falsterbö (SWE), Aachen (GER) en als afsluiter het CDIO3*-NC in het Britse Hicksteadt.

Bron: Koen Gomes
Foto: Digishots

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 21)

 

Reacties