Nars Gottmer zet zich weer in voor het goede doel

Nars Gottmer zet zich weer in voor het goede doel

Nars Gottmer
Nars Gottmer met Figaro in Göteborg - Digishots

Grand Prix-ruiter Nars Gottmer organiseerde al twee keer eerder een clinicdag voor het goede doel, samen met Rolinde en Lieneke Meursing. Dit jaar was het onzeker of het doorgang kon vinden, maar de datum staat.

Zaterdag 6 juni zal Nars de hele dag les geven bij Ini Slot in Wittelte. De opbrengsten gaan naar Stichting zorg na werk in coronazorg.

Kleine moeite

“Ik heb dit nu twee jaar gedaan”, vertelt Gottmer. “Het eerste jaar hadden we ruim 1000 euro voor stichting ALS opgehaald en vorig jaar ruim 1600 euro voor stichting leukemie. Voor mij is het geven van clinics op zo’n dag een kleine moeite, maar voor anderen is het een groot gebaar. Als ik daarmee anderen een klein beetje kan helpen, dan doe ik dat heel graag.”

Oma

“Het goede doel dat we nu gekozen hebben is natuurlijk actueel, maar komt voor mij ook heel dichtbij. Mijn oma van 89 jaar werd drie weken geleden opgenomen met het coronavirus. Gelukkig gaat het nu beter met haar en is ze al weer wat van bed af. Helaas loopt het contact heel moeizaam en we kunnen haar natuurlijk ook niet bezoeken. Het is nu afwachten hoe ze verder herstelt. Binnen nu en drie weken wordt het duidelijk of ze naar een zorginstelling moet of naar huis kan. Voor mij was dit goede doel nu heel vanzelfsprekend.”

Bron: De Hoefslag

Reacties