Nars Gottmer: “Ze reed zo met Cash de Grand Prix door”

Nars Gottmer: “Ze reed zo met Cash de Grand Prix door”

Nars Gottmer
Nars Gottmer - Flybusters Cash © GOMES Media

Nars Gottmer en Matty Marissink hebben het Grand Prix-paard Flybusters Cash (v. Voice) verkocht. Gottmer startte hem verschillende keren internationaal.

Veel vraag

“Nadat we in de laatste start in de Grand Prix bijna 72% haalden liep iedereen achter hem aan. Het is ook echt een heel fijn paard. Het is met hem altijd opstappen en wegrijden. Het is één van de meest ongecompliceerde paarden die ik ooit heb gehad”, vertelt Gottmer.

Nog 8 GP-paarden

“Het is echt een luxe dat ik de paarden zolang kan aanhouden en ze ook internationaal kan meenemen in de Grand Prix. Uiteindelijk zijn ze natuurlijk wel te koop. Nu Cash weg is heb ik nog steeds acht Grand Prix-paarden staan, dus ik heb genoeg te doen”, lacht hij.

Amerika

Cash is afgelopen vrijdag vetrokken naar een Amerikaanse amazone. “Zij heeft in het verleden al eens een Lichte Tour-paard bij mij gekocht. Met Cash klikte het ook heel goed. Ze heeft zelf nog nooit Grand Prix gereden, maar de tweede dat ze hem bij ons reed, reed ze zo de hele Grand Prix door. Dat is wel heel fijn dat iemand anders zo met je paard weg kan rijden en alles eruit rijdt. Ik hoop dat ze er net zo blij mee wordt als ik”, besluit hij enthousiast.

Bron: De Hoefslag

Reacties