Milou Dees scoort hattrick in Sint Truiden

Milou Dees scoort hattrick in Sint Truiden

Milou Dees - Francesco Subtop Nispen 2020 © DigiShots

Milou Dees maakte haar internationale Young Riders debuut in Sint Truiden (België). Ze wist met haar Franscesco (v. Florencio I) alle drie de proeven op haar naam te schrijven.

Team test

Woensdag stond de Team test op het programma. Dees kwam tot een totaalscore van 73,824%, ruim drie procent meer dan de nummer twee. Op plek twee en drie stonden de Duitse amazones Helen Erbe (70,686%) en Theresa Friesdorf (70,245%). Dees kreeg hoge cijfers voor de dubbel tellende onderdelen. Voor de serie om de drie sprongen kregen ze zelfs een negen!

Unaniem

Donderdagmiddag werd de individuele proef verreden. Met meer dan 4% los wist Dees 74,412% bij elkaar te rijden. Bij alle juryleden stond ze unaniem op de eerste plaats. De Duitse amazones wisselen van plek. Friesdorf kreeg het rode lint omgehangen en Erbe het witte lint.

Kür op muziek

In de afsluitende kür op muziek op zaterdagochtend reed de twintigjarige amazone een goede kür. Ze scoorden 77,43% met een artistieke score van 80,76! Tweede werd Friesdorf met 75,31 en derde Erbe met 69,81%. Beide series werden door het jurylid bij B beoordeeld met een negen.

Bron: De Hoefslag

Foto: Digishots

Reacties