Let it Be met 80 punten de beste tijdens IBOP Ermelo

Let it Be met 80 punten de beste tijdens IBOP Ermelo

Knotjes
© DigiShots

Gisteren namen twee spring- en 12 dressuurmerries deel aan de IBOP in Ermelo. De atletische Let It Be (v.Andiamo) scoorde met 80 punten het beste.

Let it Be

Beide deelnemende springmerries slaagden gisteren. Met een 8,5 voor reflexen en vermogen kwam Let It Be (Andiamo) van R.A. Kluin uit Schijndel uit op 80 punten. Vervolgens werd de langgelijnde, iets arm bespierde merrie met 70 punten voor exterieur opgenomen in het stamboek en ster verklaard. “Let It Be is een atletische merrie die de sprong achter telkens heel goed afmaakt. Ze toont zich voorzichtig, heeft veel reflexen en kan op de sprong zowel naar boven als naar voren doorschakelen. Daarbij maakte ze een hele natuurlijke indruk”, licht Marcel Beukers toe.

Maqueen

Van de twaalf dressuurmerries slaagden er zeven, waaronder Maqueen (v. Trafalgar) van fokker J.G.M. van de Meijden uit Zuilichem met 78,5 punten als best scorende.

Donderdag vindt er, wederom met inachtneming van alle Corona-restricties en daardoor zonder publiek, een IBOP voor dressuurpaarden plaats in Ermelo.

Bron: KWPN

Foto: Digishots

Reacties